Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Συνεργείο αυτοκινήτων στο Περιστέρι - Technical Center

Συνεργείο αυτοκινήτων στο Περιστέρι - Technical Center

Διαβάστηκε από 5566 αναγνώστες - 14/4/2024

Η εταιρεία Technical Center, με πολυετή παρουσία στο χώρο της αυτοκίνησης, δραστηριοποιείται γύρω από την επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων προσφέροντας εγγυημένες και αξιόπιστες υπηρεσίες στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Για να είστε και εσείς απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς, αλλά και να μπορείτε να χαρείτε στο έπακρο το αυτοκίνητο σας, μην το σκέφτεστε άλλο. Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της Technical Center, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Η συνεχής εκπαίδευση για όλα τα νέα μοντέλα και τις νέες τεχνολογίες και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για ένα άριστο service.
 
Με συνέπεια και τεχνογνωσία οι ιδιοκτήτες Βαμβακάς Χρήστος & Ζήσης Νικόλαος ακολούθησαν τους ρυθμούς της τεχνολογίας και ανέπτυξαν έναν καθόλα σύγχρονο χώρο, με άρτιο εξοπλισμό εξειδικευμένο για την επισκευή και συντήρηση όλων των αυτοκινήτων, με εξειδίκευση σε Γαλλικά και Ευρωπαϊκά μοντέλα.

Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας, πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων. Επίσης, είναι επίσημοι διανομείς στο Περιστέρι για τα λιπαντικά MOL.
 
Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, στην Technical Center φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας :
Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 43  Περιστέρι - Ανθούπολη,  ΤΚ 12135
Τηλ.: 210 5762479
Email: [email protected]
FB page

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις